appeel

Az alma második élete

Ez a történet néhány almafáról szól. Nem szebbek, vagy nem jobbak, mint a többi, mégis sokkal különlegesebbek. Akárcsak egy átlagos almafa, ők is mély álmot alszanak télen, hogy kipihenjék munkájukat és felkészüljenek a tavaszra.

A tavaszra, amikor mély zöld leveleikkel és burjánzó fehér virágaikkal teljes pompájukban díszelegnek és magukhoz csábítják a szorgos méheket.

appeel_4.jpg

A méhek fáradhatatlan munkájának köszönhetően az almafák nyáron új feladatot kapnak, a beporzott virágaik lassan terméssé válnak, melyek folyamatosan nőnek, színesednek, magukba szívják a napfényt és a nyár ízét.

Őszre az almák megérnek, mély színükkel, édes illatukkal készen állnak arra, hogy a hosszú várakozás után végül értő kezek leszüreteljék őket.

appeel_5.jpg

Sok almából zamatos gyümölcslé lesz, édes lekvár, sütemény, befőtt, sokan sokféleképpen szeretik. A feldolgozás során azonban vannak olyan részek, melyeket nem használnak fel, hátramarad, mint felesleg.

appeel_6.jpgappeel_7.jpgappeel_9.jpg

És ez az a pont, amikor a történetben szereplő almafák gyümölcsei különlegessé válnak. A Lediberg csoport felismerte, hogyan lehetne újrahasznosítani a feldolgozás során visszamaradt anyagokat, a héjat, rostokat, magokat, melyek az alapját képezik a szabadalmazott technológiának, mely során papírrá illetve környezetbarát műbőrré alakítják mindezt.

appeel_10.jpg

Az Appeel kollekció szellemiségével fejet hajt a természet értékei előtt.

Ez az eljárás új életet, egy második esélyt ad az almának, hogy az eddig kevésbé használt részei valódi értéket hozzanak létre. Ezeket az elemeket az oxidációs folyamat elkezdődése előtt kiszárítják, majd finom porrá őrlik, hogy a Lediberg csoport által levédett technológiával környezetbarát és környezeti szempontból fenntartható "alma papírt" és "alma műbőrt" állítsanak elő.

appeel_11.jpg

Az Appeel kollekció ezzel az úttörő és előre mutató eljárással olyan exclusive és magas minőségű termékpalettát kínál, melyben egyaránt megtalálhatóak jegyzetfüzetek, noteszek, kulcstartók, mappák, tárcák, táskák, melyek mind egyediséget sugároznak, vidám színeikkel és mintájukkal visszaadják mindazt, amit a gyümölcs láthatott. A természet ébredését, a forró nyári napot, az őszi naplementét.

appeel_16.jpgappeel_13.jpgappeel_14.jpg

appeel_17.jpgappeel_15.jpg

Ez a Lediberg csoport almafáinak a története, melyet most mi is szeretnénk megosztani Ügyfeleinkkel.

A CHRONOS Kiadó által forgalmazott appeel termékekkel kapcsolatban kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

appeel_18.jpg

appeel_12.jpg

A termékeinket webáruházunkban vagy márkaboltunkban lehet vásárolni a mindenkori készletünk erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog